Turussa järjestettävät kokkikurssimme järjestetään keittiössämme, ja ne ovat kestoltaan noin kolmesta neljään tuntia, ellei kurssikuvauksessa toisin mainita. Kurssi järjestetään pienellä ryhmällä, enintään kuusi henkilöä. Keittiöstämme löytyvät kaikki tarvittavat ruoanlaittovälineet, kuten esiliina, veitset, leikkuulaudat ja kaikki ruoan valmistukseen tarvittavat ainesosat. Voit toki tuoda omia astioita siltä varalta, että ruokaa jää yli.

 Kurssi alkaa lyhyellä esittelykierroksella, jonka jälkeen kerromme kokattavan aterian teoriasta ja kulttuurisesta taustasta. Selitämme muun muassa valmistuksessa käytetyt tekniikat, ennen kuin aloitamme ruoanlaiton yhdessä. Jokaisella osallistujalla on aktiivinen osa ruoanvalmistuksessa, joten saat käytännön kokemuksen tämän uuden reseptin tekemisestä. Kysymyksiä ja apua saa aina kysyä. Odotamme innolla, että voimme kokata ja syödä upeita ruokia yhdessä!

INHOUSE COURSE 1

Uusi kurssi tulossa pian

INHOUSE COURSE 2

Uusi kurssi tulossa pian

inhouse course 3

Uusi kurssi tulossa pian

inhouse course 4

Uusi kurssi tulossa pian

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more