Uusi Kurssi Tulossa Pian
Verkkokurssit järjestetään Zoomin avulla, ja ne kestävät yleensä 1,5-2h, ellei kurssikuvauksessa toisin mainita. Kurssille ilmoittautumisen jälkeen saat linkin Zoom-puheluun ja luettelon ainesosista sekä ruoanlaittovälineet, joita käytetään kurssin aikana. Pyrimme työskentelemään ainesosien kanssa, jotka ovat laajalti saatavilla kaupoista. Joskus kursseilla kuitenkin käytetään harvinaisempia raaka-aineita, kuten bakteereita juuston valmistukseen, mutta kerromme kyllä, mistä niitä löytää.
Kurssi alkaa valmistettavan annoksen teorialla ja sen kulttuurisella taustan esittelyllä. Selitämme myös aterian valmistuksessa käytetyt tekniikat, ennen kuin aloitamme ruoanlaiton. Jaamme reseptin ja käymme läpi jokaisen vaiheen, jotta voit luoda ruoka-annoksen uudelleen kotona. Samalla voit esittää kysymyksiä, ja voimme avata sekä selventää epäselviä kohtia. Odotamme jo innolla, että voimme kokata kanssasi hyvää ruokaa!