Description
Tämä perunapohjainen annos on täydellinen lohturuoka kylmän talven ajalle.
Opi tekemään kasvipohjainen versio perinteisestä saksalaisesta ateriasta.
Yhdistettynä kermaiseen ja täyteläiseen sienigoulashiin, knödelit todella vievät kielen mennessään.
Kurssi kestää noin 2 tuntia ja se pidetään Zoomissa 30.01.2022 klo 15:00-17:00
Saat reseptin annokseen 2 vuorokautta ennen kurssia, jossa on muun muassa tarkat raaka-aine määrät ja linkki Zoom-tapaamiseen.
Kurssin aikana voit kysyä kokilta kysymyksiä ja olla aktiivinen, mutta tämä ei ole välttämätöntä.
Tools needed | Tarvittavat välineet |
---|---|
1 sieve | 1 siivilä |
1 frying pan | 1 paistinpannu |
1 frying spatula | 1 paistinlasta |
1 cutting board | 1 leikkuulauta |
1 chefknife | 1 kokkiveitsi |
1 baking bowl | 1 leivontakulho |
2 around 2-4 litre pots | 2 noin 2-4l kattilaa |
scale / measurement cup | Vaaka tai mittalasi |
potato masher or a fork | Perunan muussaaja tai haarukka |
Ingredients List | Raaka-aineet |
---|---|
floury potatoes | jauhoisia perunoita |
white flour | vehnäjauhoja |
potato starch | perunatärkkelystä |
garlic gloves | valkosipulia |
vegetable stock cube | kasvisliemikuutio |
nutmeg | muskottipähkinä |
onions | sipulia |
mushroom of choice | sieniä valintasi mukaan |
carrots | porkkanoita |
white bread | vaaleaa leipää |
tomato puree | tomaattipyrettä |
soy sauce | soijakastiketta |
red wine | punaviiniä |
oil to fry | öljyä paistamiseen |
salt and pepper | suolaa ja pippuria |
Reviews
There are no reviews yet.